Pentru o experienţă completă de navigare, te rugăm să activezi JavaScript în browserul Web.
Copyright © 2013 Numele firmei • Toate drepturile rezervate • TELEFON: +40 234 555 8910
VGtv Olt VGtv Valcea VGtv Arges
indexydf-3q9d0pxy5gaw-tmw10

REGIONAL
Vizitatori/zi
25498135_1947967225220948_7706464568542970168_n
Adaugă text aici
Început de an universitar la USAMV Filiala Slatina
Marti 3 octombrie
Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală, Filiala Slatina,  din cadrul Facultăţii de din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară (USAMV) Bucureşti, și-a deschis porțile pentru a XVIIII-a oară, marți 3,  octombrie.
 Emoțiile vizibile pentru toți studenții, mai ales pentru ,,bobocii” care au au pășit pentru prima dată în într-o instituție de învățământ superior.
Începând din acest an Filiala universitară de la Slatina, are un nou director. Profesorul de libi străine, Victor Tita, l-a înlocuit pe prof. dr. Ion Bozgă. 
 Festivitățile deschiderii noului an universitar au început cu ,, Gaudeamus igitur”
La ceremonia deschiderii noului an universitar au participat decanul facultății de la București- prof.dr. Dinu Toma, Victor Tita, directorul facultății, Silviu Neacșu, prefectul de Olt, Marius Oprescu, președintele CJ Olt, Gabriela Șerban, inspector școlar, Gigi Ernest Vâlceleanu, viceprimarul Slatinei. 
După ce au urata un bun venit tutror la deschiderea noului an universitar 2017-2017, Victor Tița a ținut să puncteze că facultatea a împlinit 18 ani de la înființare, grație unor profesori deosebiți dar și a autorităților locale și județene, care de-a lungul timpului au făcut  totul pentru că la această facultate studenților să li se asigure cele mai bune condiții pentru aprofundarea studiilor. (...) Mai multe amănunte în revista Semnalul ORA, de luni 8 octombrie.
 Redactor Georgiana Raicu, op. imagine, editare si montaj ing. Viorel Raicu
Clopotelul a sunat și pentru copii de la Redea
Marți 12 septembrie 2017

Noul an școlar a început pentru toți elevii, de la sate sau orașe, îmbrăcați frumos și cu emoții vizibile, prima zi de școală a fost una  de neuitat.  Bucuroși  de emoția revederii cu colegii și profesorii, elevii de la școala cu clasele I-VIII din Redea, au participat la un moment festiv oferit special cu acest prilej.
Grație pe aripile dansului- concurs pentru copii talentați din Slatina
Joi 16 noiembrie 2017

Atelierul Intercultural din Slatina, a fost gazda primei ediții a concursului de dans modern și muzică ușoară, numit sugestiv ,,Grație pe aripile dansului”. Competiția, organizată de Primăria Slatina în colaborare cu Palatul Copiilor ”Adrian Băran” Slatina și Inspectoratul Școlar Județean Olt, s-a adresat copiilor de la școlile slătinene, cu vârsta cuprinsă între 5-18 ani, dar și copiilor de la alte cluburi ale copiilor din județ.
Potrivit organizatorilor, manifestarea și-a propus realizarea unui schimb de experiență, a unei confruntări interdisciplinare estetice și artistice între muzica ușoară și dansul modern, promovarea în egală măsură a muzicii ușoare autentice și a dansului modern, afirmarea și lansarea tinerelor voci, stimularea valorii interpretative coregrafice în vederea plasării lor în elita muzicii ușoare românești și a dansului modern. Juriul concursului a fost alcătuit din profesori de specialitate de la Palatul Copiilor ”Adrian Băran” din Slatina, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Olt, ai Consiliului Local și Primăriei municipiului Slatina. 
 Programul competiției a mai cuprins, pe lângă secțiunea de muzică ușoară și dans modern, încă două categorii, respectiv design vestimentar și modeling. La finalul competiției, s-au acordat premii celor mai talentați interpreți și dansatori și au constat în diplome și medalii, pe fiecare categorie de vârstă și genuri de dans, dar ceilalți au primit câte o cutie de bomboane de ciocolată. 
 Redactor Georgiana Raicu, op. imagine editare si montaj, Viorel Raicu